Lørdag, 29. april 2017 - af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDET: Andrea Elisabeth Rudolphs overraskede med nuttet gæst til prisfest

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Særligt én lille herre personificerede skønhed og velvære til den store prisfest Danish Beauty Awards. Cremedronningen Andrea Elisabeth Rudolph havde nemlig taget sin nuttede nyfødte med.

Den blå løber ved Danish Beauty Awards-prisfesten blev betrådt af den ene velklædte og velplejede stjerne efter den anden, umiddelbart efter at Tivoli Hotel og Congress Centers havde åbnet dørene til den fornemme begivenhed.

Selvom det drejede sig om at uddele priser til de bedste skønhedsprodukter i kosmetikbranchen, var det noget helt andet, der indledningsvis stjal det meste af opmærksomheden.

Andreas søn skulle ammes

Andrea Elisabeth Rudolph og hendes mand Claus Møller Jacobsen havde nemlig en lille overraskelse med til Award-arrangementet. Parrets bare fem uger skønne søn var således med til prisfesten, og det var et hit.

– Jeg ammer, så derfor har jeg ham med, forklarede Andrea, der ved den særlige ankomst-fotosession poserede med sin søn i armene. Lillemanden tog postyret med ophøjet ro, og virkede som om han hyggede sig i selskab med sine forældre.

Baby med høreværn

Inde ved bordet i festsalen sad Andrea og Claus med deres søn et stykke fra scenen, og når lyden blev lidt for høj i forbindelse med de musikalske indslag, fik babyen høreværn på.

I det hele taget så familieaftenen ud til at være meget vellykket. Også selvom Andrea ikke fik en pris for et af sine nominerede produkter fra Rudolph Care.

LÆS OGSÅ: Andrea Elisabeth Rudolph hylder sin datters bonusmor

Frøkjær og Breinholt på scenen

Blandt de øvrige glade deltagere til skønhedsfesten var Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt, som styrede prisshowet sikkert fra scenen, samt Ole Henriksen, Søren Hedegaard, Eva Harlou, baronesse Helle Reedtz-Thott, Sarah Grünewald og Ida Wohlert. Alle havde en forrygende aften fra start til slut.  
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden