8. sep. 2021
Af Trine Larsen

Se billedet: Bubber og kæresten til fest på Bakken

Bubber og Signe Rossing
Bubber og Signe Rossing
Foto: Mikael Rieck
TV-værten Bubber, med det borgerlige navn, Niels Christian Meyer, viste forleden stolt sin kæreste frem. Efter et par års tubulent samliv og fødslen af parrets lille søn, der netop er fyldt ét år, har tingene faldet på plads og kærligheden blomstrer tydeligt.

Efter et par års turbulent parforhold og mange skriverier i pressen er livet nu faldet godt på plads for Bubber, der til hyldestaftenen for Ulf Pilgaard, endelig glad og stolt kunne vise sin kæreste frem.

Svær kærlighedshistorie

42-årige Signe Rossing var nemlig ved Bubbers side og parret var tydeligvis både forelskede og glade for endelig at kunne vise sig sammen.

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/u17_0.jpg
Bubber, alias Niels Christian Meyer med sin udkårne, Signe Rossing, som han har sønnen Alfred med på ét år.
Foto: Mikael Rieck

Kærligheden mellem de to har nemlig ikke været nem, for i 2019, da den 56-årige tv-vært fortalte, at han ventede barn med en anden end sin kone gennem 29 år, Christina Meyer, kaldet "Ibsen", brød især medieverden ud i lys lue med historier om, at Bubber havde scoret barnepigen.

Sagen er dog, at Signe Rossing, der ligesom Bubber er mor til tre børn fra et andet ægteskab, engang for mere end 25 år siden var barnepige hos Bubber og hans familie.

Da de så mødtes igen, efter at Signe Rossing var blevet skilt, opstod der sød musik og de varme følelser udviklede sig. Så meget at parret, der nu bor sammen, også kan kalde sig forældre til sønnen Alfred, på ét år.

- Vi har haft en dejlig sommer, vi har været i Frankrig og sejlet en del med vores båd, fortalte en glad Bubber, der tydeligvis nød at kunne vise sin kærlighed frem i offentligheden.

GALLERI: Ulf Pilgaards 40 års hyldest (Foto: Mikael Rieck)

Læs mere om: