8. sep. 2021
Af af Trine Larsen og Stine Ramlyng

Ulf fejret for sine 40 år i Cirkusrevyen: Se alle gæsterne

Ulf Pilgaard, 80, kunne søndag lade sig hylde for sine 40 år i Cirkusrevyen. Det skete både på scenen i teltet og ved en fest i Korsbæk på Bakken med kolleger, tidligere kolleger, dansere, venner og familie.

Ulf Pilgaard har hver sommer gennem 40 år - dog ikke uafbrudt - stået på scenen i Cirkusrevyen. Men nu er det uigenkaldeligt slut. Ulf holder op i revyen, når sidste forstilling spilles 3. oktober.

Masser af gæster fejrede Ulf Pilgaard

Men de 40 år Ulf Pilgaard allerede HAR stået på scenen og moret publikum, blev han hyldet for - efter alle kunstens regler - søndag eftermiddag ved en særforestilling i revyen. Her havde Ulf Pilgaards kolleger, tidligere kolleger, gæster og venner, sørget for kærlige overraskelser, taler, sang og musik.

Fest i Korsbæk på Bakken

Efter revyen blev der holdt fest i den nærliggende Korsbæk på Bakken, som Cirkusrevyens direktør, Torben Træsko Petersen, også ejer og dér i restaurant Postgården blev Ulf Pilgaard hyldet.

Læs den store reportage fra Ulf Pilgaards dejlige dag i BILLED-BLADET på tordag og se allerede nu nogle af de mange gæster, som kom for at hylde og fejre Ulf Pilgaards flotte jubilæum HER i billed-galleriet i toppen af artiklen.

Læs mere om: