Torsdag, 10. november 2022 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Se videoen: La Glace er juleklar, men noget har manglet

Marianne Stagetorn

Marianne Stagetorn og resten af La Glace er klar til at præsentere årets julevinduer.

Foto: Lars H. Laursen
De seneste par år er juleforberedelserne hos La Glace blevet fulgt tæt af et tv-hold, men sådan har det ikke været i år.

I fem sæsoner har danskerne de seneste par år kunne følge nogle af landets dygtigste konditorer op til den travle juletid på TV 2 – herunder også det traditionsrige konditori ”La Glace” i København, der altid gør en stor dyd ud af at sørge godt for julestemning i både kagemontre og vinduer, der sjældent for får lidt.

Det bliver dog lidt anderledes i år. For selvom julen nu er kommet til La Glace, så har det altså i år været uden tv-optagelser. Det betyder, at der i år ikke er mulighed for at komme helt med bagom forbredelser eller planlægningen af årets julevindue.

Heldigvis har de selv været i gang og filmet lidt at processen, som de har delt med deres følgere på både Instagram og Facebook – hvor der i slutningen også er billeder af de færdige jule-vinduer.

Men hvis videoen ikke er nok, og du vil have den fulde oplevelse af jule-vinduerne, må du slå et smut forbi Skoubogade i København.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden