Tirsdag, 1. december 2020 - af Trine Larsen

Silas Holst synger ny julesang

Silas Holst

Silas Holst

Foto: Hanne Juul
"Vild med dans"-darlingen Silas Holst, der også er en erfaren sanger, springer nu også ud som julesanger. Dét gør han sammen med kollegerne fra Nykøbing F. Revyen, som har lavet en julesangen "Mens vi venter".

Silas Holst, der synger ligeså godt, som han danser, springer nu også ud som julesanger på en ørehænger af en julesang, som holdet bag Nykøbing F. Revyen står bag. Sangen udkommer den 1. december og sparker dermed fint julemåneden i gang med julehit og tilhørende musikvideo. 

"Mens vi venter" kalder revyholdet fra Nykøbing F. deres julesang, som de har lavet og indspillet... ja, "mens de venter" på, at det igen bliver sommer, og de kan stå på scenen og underholde publikum.

- Noget skulle vi lave for at højne julestemningen, smiler revy-direktør og kapelmester Mickey Pless, som har skrevet melodien til, mens kollegaen Rasmus Krogsgaard står for teksten, hvor Corona-situationen får et lille jule-svirp.

- Det er en rigtig fin sang, et godt bud på en julesang, siger Silas Holst, der kun venter på at få lidt julefri, for han har travlt med både "Vild med Dans" og sin medvirken i succesen "Disco Tango"-showet, der endnu har to forestillinger i år.

- Ja, det gælder om at koordinere, planlægge og kigge stift i kalenderen, griner Silas Holst, der igen i januar skal på turné med "Disco-Tango"-showet, men også glæder sig til at stå på revyscenen i Nykøbing.

Indtil da kan vi andre glæde os, komme i julestemning og vente sammen med Nykøbing F-holdet, der gerne vil lægge 2020 bag sig og se fremad mod bedre tider i 2021, hvor de igen kan fornøje publikum.

- Forhåbentlig kan vi i mellemtiden fornøje lidt med denne julesang, siger Silas Holst og hans kolleger i Nykøbing F. revyen, Pernille Schrøder, Karsten Jansfort, Rikke Buch Bendtsen og Rasmus Krogsgaard, der alle medvirker i musikvideoen, hvor de forsøger at skabe julestemning med den nye ørehænger, som BILLED-BLADETs læsere kan lytte til ved at klikke her. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden