Tirsdag, 17. marts 2020 — af Emilie Jepsen

Sisse Fisker laver TV igen: Var nødt til at finde på noget

Foto: Dan Mariegaard
Som direktør og grundlægger af SMILfonden har Sisse Fisker - ligesom mange andre danskere - måtte tage en masse corona-forbehold og har måttet tænke ud boksen.

I 2014 startede tidligere TV-vært, Sisse Fisker, SMILfonden. En fond, der gør alt for at sprede smil på hospitaler, og i familier med meget syge børn.

Det har de tidligere gjort med koncerter, aktivitestdage, besøg på hospitalerne og meget mere.

De er særligt udsatte for sygdomme, og derfor kan SMILfonden i disse coronatider ikke længere gøre, som de plejer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi tog allerede en beslutning om at aflyse vores fremtidige planer sidste mandag, inden Mette Frederiksen kom frem og anbefalede det. Det var det eneste fornuftige at gøre, fortæller direktør Sisse Fisker.

Har startet SMIL TV for de syge

Men fordi SMILfonden er så vigtig for Sisse Fisker, familierne og så mange andre danskere - har de vendt tingene lidt på hovedet.

- Vi skulle jo finde på noget, så vi stadigvæk kan sprede glæde og vise familierne, at vi er her for dem. Så det blev ret hurtigt til en TV-kanal. Hver dag klokken 12, sender vi noget, de kan blive glade af.

Holder fast i fælleskabet

SMIL TV kan derfor ses på facebook, instagram og Youtube hver dag klokken 12.

- Vi bliver jo nødt til at holde fast i det fællesskab, vi har skabt. Det har været så vildt at se, hvor mange der støtter op om det. Lise Rønne ville gerne læse Pippi Langstrømpe højt. Puk Elgaard vil gerne sende live fra Hareskoven. Der er så mange, der giver en hjælpende hånd, fortæller en begejstret Sisse Fisker.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Kanalen er blevet taget vel imod. De første tre dage har der været over 50.000 seere. Og som Sisse fortæller, så kan alle der har tid og lyst, gå ind og se SMIL TV.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden