15. mar. 2020
Af Trine Larsen

Skuespiller fanget i Rom

Anne Karin Broberg.
Anne Karin Broberg.
Foto: Martin Høien
Skuespiller og sanger, Anne Karin Broberg, kom i går tilbage til Danmark efter en uges ophold i Rom, der blev noget mere anderledes og nervepirrende, end hun havde drømt om.
-Vi var lige ankommet til Rom, da hele billedet ændrede sig, så det har været helt surrealistisk, og vi har ligesom været fanget i en mennesketom by med lukkede butikker og restauranter. Kun supermarkeder og apoteker var åbne, fortæller Anne Karin, der sammen med sin mand, Bent, var de eneste gæster på hotellet.

Fly aflyst to dage før

- Hele ugen er gået med at følge udviklingen i Danmark, og til det sidste stolede vi på meldingerne om, at vores fly hjem afgik som planlagt, lørdag. To dage før, blev det dog aflyst, og så var vi fuldstændig overladt til os selv. Samtidig fik vi meldinger om, at danskere skulle vende hjem hurtigst muligt, og at grænserne ville blive lukket! Dér blev jeg lidt anspændt og nervøs, indrømmer Anne Karin Broberg. BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe dette private foto af Anne Karin Broberg fanget i Rom ved Trevi-fontænen.
https://imgix.billedbladet.dk/anne_karinaaaa.jpg
Foto: Privat

Sidste billetter til Danmark

- Torsdag aften fik vi fat i de sidste billetter til Danmarks via München, men også dét gik galt. 30 minutter før afgang i München blev dét fly også aflyst, og vi måtte overnatte på hotel, inden vi i går via Frankfurt kom hjem til Danmark kl 12.15...i sidste øjeblik, fortæller Anne-Karin Broberg fra sin hjemme-karantæne, som hun overholder strengt. - Vi er friske og har ingen symptomer, men alle vi har mødt har også været meget respektfulde og mødt os med behørig afstand, og stor ro.

Hold respektfuld afstand

- Det tror jeg også er opskriften herhjemme, at vi lytter til de råd der gives, følger dem og holder respektfuld afstand til hinanden...og ikke tror, dét ikke rammer dig, siger Anne-Karin Broberg, der sent vil glemme sin første nervepirrende tur og ferie til Rom.

Læs mere om: