9. dec. 2022
Af Sofie Nymand

Skuespiller Neel Rønholt: Her er hendes kendte svigermor

Neel Rønholt 
Neel Rønholt
Foto: Hanne Juul
Skuespiller Neel Rønholt har en kendt svigermor.

Neel Rønholt er en af de skuespillere, som er vokset op foran hele Danmark.

Hun var bare teenager, da hun for 21 år siden debuterede på det store lærred i ”Anja og Viktor – Kærlighed ved første hik 2”.

Senere fik hun roller i film og i store tv-satsninger som ”Rejseholdet”, ”Badehotellet” og ”Merkur”. Hun er derudover elsket for sin rolle i de tre julekalendere om Tinka, "Tinkas juleeventyr", "Tinka og Kongespillet" og "Tinka og Sjælens Spejl".

I 2006 havde Neel Rønholt rollen som Krummes storesøster Stine i ”Krummerne – Så er det jul igen”, og her spillede hun overfor en skuespiller, der siden blev hendes svigermor.

Succes på TV og teatrets skrå brædder

Neel Rønholt danner par med Jens Sætter-Lassen, hvis mor er skuespiller Vibeke Hastrup.

Vibeke Hastrup blev uddannet skuespiller i 1981, og siden har hun både haft succes på film, TV og teatrets skrå brædder.

Man kan blandt andet opleve Vibeke Hastrup i filmene ”Lad Isbjørnene danse” og ”Babettes gæstebud” og i serierne ”Herrens veje” og ”Forbrydelsen”.

Ikke familiens eneste skuespillere

Flere vil også kunne genkende hendes stemme.

Vibeke Hastrup har nemlig arbejdet med lyd og indtalinger i mere end 40 år, og hun er en brugt stemme i alt fra tegnefilm til reklamespeaks og dokumentarprogrammer.

https://imgix.billedbladet.dk/20190402_hjp7969.jpg
Vibeke Hastrup
Foto: Hanne Juul

Svigerdatter og svigermor er ikke de eneste skuespillere i familien.

Neel Rønholt mødte sin mand, skuespiller Jens Sætter-Lassen, på Statens Teaterskole. Ligesom hendes svigerfar Søren Sætter-Lassen er en anerkendt skuespiller.

Læs mere om: