3. sep. 2016
Af Majken Munk

Søs og Kirsten vender tilbage

Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Søs Egelind skal igen arbejde sammen med sin elskede kollega Kirsten Lehfeldt. De sjove kvinder er netop nu i gang med at skrive på nyt materiale.

Mange kender den humorfyldte kvindelige duo for diverse sketches, som mange har grinet af i løbet af kvindernes lange karriere. Senest har duoen optrådt med showet ”Søs og Kirsten – Med på en kigger”, som de turnerede med i 2003.

Efterfølgende har de haft mindre optrædener i diverse velgørenhedsshows, men nu kan vi se frem til mere sjov fra makkerparrets side.

LÆS MERE: Søs Egelind: Cancer har lært mig at fokusere

- Kirsten og jeg er faktisk begyndt at skrive på noget nyt. Så lige i øjeblikket ses vi faktisk hver dag, så det er smadder sjovt, fortæller en smilende Søs Egelind til BILLED-BLADET ved dette års Svend Pris i Svendborg.

Søs Egelind
Foto: Alex Tran

Naboer igennem mange år

Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt har dog haft rig mulighed for at se hinanden hver dag de seneste 13 år, da de bor ved siden af hinanden. Til trods for naboskabet har der ikke været tid til at træffes så ofte, som nu hvor de skriver nyt materiale.

Søs Egelind glæder sig meget til at se, hvad hende og Kirstens materiale bliver til, men med deres glæde for film kunne det godt tyde på, at der var tale om det store lærred i stedet for de skrå brædder, som det så ofte før har været.

LÆS MERE: Søs Egelind fik en trist afslutning på sin fødselsdag

Læs mere om: