20. dec. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Sofie Lindes makker trækker sig: Jeg er frygtelig ked af det

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/sofielindetop.jpg
Foto: Peter Grosen og Mikael Rick
Sofie Linde og Anders Breinholt har længe brygget på deres eget show, men nu har Anders Breinholt trukket sig fra samarbejdet.

I februar meddelte Anders Breinholt og Sofie Linde, at de gik sammen om et helt nyt show, der fik navnet ”En slags forestilling”.

Men her få uger inden premieren meddeler Anders Breinholt, at han alligevel ikke kommer til at stå på scenen på Aveny-T med Sofie Linde.

Anders Breinholt: Jeg må passe på mig selv

- Jeg er frygtelig ked af at måtte trække mig, men jeg nødt til at passe på mig selv og komme til hægterne igen. Men hvor er jeg dog taknemlig for, at Rasmus Bjerg træder til med så kort varsel, meddeler Anders Breinholt i en pressemeddelelse.

Heldigvis betyder det ikke, at showet bliver aflyst, for Rasmus Bjerg er med kort varsel trådt til i stedet for ”Natholdet”-værten, og det glæder Sofie Linde.

Rasmus Bjergs feberredning

- Jeg er bare så lykkelig for, at Rasmus hopper ind fra højre og laver den vildeste feberredning for showet. Han er fantastisk, og det bliver showet også!, udtaler Sofie Linde.

Og showets nye mandlige halvdel ser også frem til samarbejdet.

- Det glæder mig, at jeg kan springe til med en hjælpende hånd. Jeg holder enormt meget af både Anders og Sofie og ser frem til at blive en del af det skæve, sjove og varme univers, de i fællesskab har udviklet, og som Sofie og jeg nu sætter turbo på og gør til vores.

Anders Breintholts travle efterår

Foruden forberedelserne til showet med Sofie Linde har Anders Breinholt den seneste tid haft travlt med flere tv-projekter.

Hele efteråret har han lavet ”Natholdet”, ligesom han også har lavet ”Natholdets julekalender”. Derudover har han lavet programmet ”Bendtner og Breinholt”, og så er han vært på showet ”De største øjeblikke”, som blev optaget den 17. december.

Også på hjemmefronten har der været forandringer. I sommer flyttede han og hustruen Line Breinholt ud af byen og ind i en villa nord for København.

Efter Anders Breinholt har trukket sig fra "En slags forestilling" har showet skiftet navn til "Linde på Bjerget - Et tomandsshow".

Man kan opleve Sofie Linde og Rasmus Bjerg på Aveny-T fra den 16. januar 2020.

Læs mere om: