Lørdag, 10. juni 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Stine Bjerre Mortensen er egentlig på barsel – men hele weekenden kan man se hende på TV 2

Stine Bjerre Mortensen
Stine Bjerre Mortensen
Foto: TV 2
Stine Bjerre Mortensen vender for en kort stund tilbage fra sin barsel for at dække Le Mans for TV 2, og sønnen Carlo er med i Frankrig.

Siden slutningen af 2022 har Stine Bjerre Mortensen været på barsel med sin lille søn, Carlo, der kom til verden den 14. december, men i denne weekend er hun trukket i arbejdstøjet for en kort stund.

Den 10. og 11. juni køres der nemlig Le Mans, og det legendariske motorløb kan i år fejre 100-års jubilæum. Det ville den 41-årige sportsvært, som har dækket løbet flere end 10 gange, ikke gå glip af.

- For det første er det et fantastisk og meget intensivt event at dække, fordi det strækker sig over så få dage. Men det er en sjov tur med mine kollegaer, og jeg har altid været fascineret af løbet, så det ville jeg rigtig gerne være med til, fortæller Stine Bjerre Mortensen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er kun få uger, siden det kom helt på plads, at hun skulle være en del af TV 2’s Le Mans-hold, for alt afhang af, om det også kunne fungere for sønnen Carlo. Han er dog en nem baby, og det er blevet arrangeret, så han kan komme med til Frankrig og være sammen med sin mor, når han har brug for det.

Stine Bjerre Mortensen dækker igen i år Le Mans for TV 2. 
Stine Bjerre Mortensen dækker igen i år Le Mans for TV 2.
Foto: TV 2

- Jeg synes, det var for tidligt at rejse væk fra ham i tre-fire dage, så han skal med, og det samme skal min mor. Så har vi fundet en lejlighed tæt på banen, hvor de kan bo, og så kan jeg pendle frem og tilbage. Jeg tror, det kommer til at gå fint. Min mor er rigtig god til ham, og vi har øvet hjemmefra, hvor hun har puttet ham og givet ham flaske. Carlo har også allerede været ude at rejse med os, for vi har været i Rom og Danmark. Han er vant til at være med på farten, fortæller Stine Bjerre Mortensen, der bor i Hamborg, hvor manden Casper U. Mortensen spiller håndbold.

Efter weekendens dækning af Le Mans vender Stine Bjerre Mortensen tilbage til sin barsel, og så vender hun for alvor tilbage på jobbet på TV 2 Sporten til efteråret.

Le Mans kan følges på TV 2 lørdag eftermiddag fra klokken 16 og i bidder frem til klokken 16.30 søndag eftermiddag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden