Søndag, 19. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Store aldersspænd: Her er Lisbet Dahls fem børn

Lisbet Dahl
Lisbet Dahl
Foto: Lars H. Laursen
I den nye TV 2 Charlie-dokumentar "Lisbet Dahl: Tag mig, som jeg er" kan man komme helt tæt på Lisbet Dahl, der foruden sin karriere også har haft fem børn at tage sig af.

Lisbet Dahl har en imponerende karriere bag sig, og blot fordi hun om få uger fylder 77, er hun endnu ikke gået på pension.

I den nye TV 2 Charlie-dokumentar "Lisbet Dahl: Tag mig, som jeg er", kan man komme helt tæt på revydronningen. 

Her ser hun tilbage på sit liv og karriere i en mandsdomineret branche. Mændene var dengang de store stjerner, men det slog ikke Lisbet Dahl ud. Hun fik stor succes - også selv om hun havde sine børn at tage sig af. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun blev mor første gang som 19-årig, og da hun var 24, var hun alene med tre børn. Mange så skævt til hende, fortæller Lisbet Dahl i dokumentaren.

- Hvordan kan du klare det, sagde de? Det var ikke et spørgsmål om hvordan, jeg skulle jo klare det, forklarer hun. 

Lisbet Dahl endte med at få fem børn med mænd forskellige mænd. Det var ikke planlagt, men sådan endte det. 

- Jeg fik mine børn, og jeg elsker mine børn, og de har betydet meget for mig hele mit liv, siger hun i "Lisbet Dahl: Tag mig, som jeg er". 

Lisbet Dahl fik datteren Louise i 1966 med skuespiller Benny Bjerregaard, og i 1967 fik hun sønnen Jacob sammen med en løjtnant i flyvevåbnet. I 1970 fik hun sammen med en svensk danser datteren Martine.

Ved sin 70-års fødselsdag i 2016 blev Lisbet Dahl fejret af alle sine fem børn. Bagerst fra venstre er det døtrene Louise, Martine og Elizabeth. Forrest sidder sønnerne Gustav og Jacob. 
Foto: Mikael Rieck

Sammen med forfatter Peter Møller-Holst fik hun datteren Elizabeth i 1984.

I 1990 blev dengang 44-årige Lisbet Dahl mor for femte og sidste gang. Hun har sønnen Gustav sammen med lydmanden Claus Wolter.

Lisbet Dahl har været gift fire gange. Ægteskaberne med Lars Høy, Preben Kaas og Stefan Fønss førte dog ikke til nogen børn.

Dokumentaren "Lisbet Dahl: Tag mig, som jeg er" kan ses på TV 2 Charlie søndag aften fra klokken 20.40. 

Lisbet Dahl med sine fem børn i 2002. 
Foto: Peter Grosen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden