Susse Wold og Bent Mejding: Vi er stadig kærester

Susse Wold og Bent Mejding

Susse Wold og Bent Mejding

Foto: Hanne Juul
Susse Wold og Bent Mejding har efterhånden levet et langt liv med hinanden. Lige nu optræder de med "Kærestebreve".., og sådan nogle skriver de stadig til hinanden.

Susse Wold, 78 år, og Bent Mejding, 80 år,  har været gift i mange år, uden at der er gået mand og kone i deres forhold. De kalder hinanden kærester og skriver også kærestebreve til hinanden. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Små kærlige sedler

Men nu hvor postgangen er blevet lidt slatten, klarer de sig på anden vis.

- Så kan man skrive sedler. Kærestesedler. Dem lægger vi rundtomkring i huset eller i kufferten, når vi skal ud at rejse, smiler Bent Mejding, som sammen med Susse netop nu optræder i stykket "Kærestebreve" på intimscenen "Sceneriet" i kælderen under Det Ny Teater. 

Stort interview

Senere tager parret på turné med "Kærestebreve", der på én og samme tid markerer Bent Mejdings 60 års skuespillerjubilæum og er hans afskedsforestilling. Han orker ikke teatret mere, men vil stadig lave film og TV. 

Læs stort interview med Susse Wold og Bent Mejding i det nye nummer af BILLED BLADET, som kan købes fra torsdag den 23. marts. Her fortæller de, hvordan de har bevaret gnisten i deres ægteskab med lige dele respekt, lidenskab og masser af humor. 

LÆS MERE: Susse Wold og prinsesse Marie til julekoncert sammen

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden