Mandag, 20. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Sussi afslører: Leos yndlingssang skal spilles til begravelsen

Sussi og Leo i 2018. 
Sussi og Leo i 2018. 
Foto: Lars Aarø
Tidligt lørdag morgen sov Leo Nielsen ind, og det er nu op til hustruen Sussi at planlægge begravelsen.

Leo Nielsen har været alvorligt syg gennem flere måneder, og hustruen Sussi Nielsen har længe vidst, hvor det bar henad.

Lørdag 11. februar blev Leo indlagt på ny, og han var ikke kontaktbar frem til, at han sov ind tidligt om morgenen 18. februar.

Kort forinden havde Sussi medvirket i TV 2-podcasten ”Dato”, hvor hun fortæller om sit livs kærlighed. Selv om Leo var syg i lang tid, nåede de ikke at snakke om, hvordan han gerne vil herfra.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi har ikke snakket om Leos begravelse. Jeg har kunnet mærke på ham, at det havde han ikke lyst til, for han ville leve. Jeg har heller ikke spurgt ham. Han ville hellere planlægge sin fremtid. Jeg tror, han er udmærket tilfreds med det, som jeg planlægger for ham, fortæller Sussi i podcasten.

Hun har givet mange interviews den seneste tid, og mens Leo stadig kunne tale, har han også udtalt sig til pressen. For nogle uger siden blev han af en journalist spurgt, hvad hans yndlingssang er, og svaret var, at han rigtig godt kunne lide ”For Evigt” af Volbeat.

- Jeg var klar over, han kunne lige den sang, og den måde han sagde det på med overbevisning… På en måde bliver den nok også spillet til begravelsen. Det må vi finde ud af, afslører Sussi i ”Dato”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden