27. aug. 2016
Af Majken Munk

TILLYKKE: Anne Sofie Espersen fylder 43 år

Anne Sofie Espersen
Anne Sofie Espersen
Foto: Birger Storm
Anne Sofie Espersen, der senest har været med i TV 2-serien "Norskov", fylder 43 år.

Den tidligere skuespillerinde fra "Norskov" fylder kan nu kalde sig 43-årig. Privat er Anne Sofie Espersen kæreste med musikeren Mark Linn, og hun har tre skønne børn fra sit tidligere ægteskab med Søren Byder og to bonusbørn, som kæresten har bragt til familien.

Livet er blevet nemmere

Selvom familien til tider består af fem børn har det gjort livet nemmere, at de er blevet ældre.

- Der er blevet tid til at have det sjovt. Der er kommet nye farver på paletten i dét at være forældre. Det er simpelthen blevet lettere på den måde, at man ikke længere har alt det praktiske at bokse med, som man har med små børn. Det udløser, at der er overskud til at lave andre ting, har Anne Sofie Espersen tidligere sagt til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Anne Sofie Espersen: En øvelse at være sammenbragt familie

De kendte roller

”Norskov” blev mødt af gode anmeldelser, men desværre har TV 2 valgt at stoppe serien efter første sæson, fordi seerne ikke var lige så vilde med dramaserien, som anmeldere var. Til trods for de manglende seertal var Anne Sofie Espersen da også nomineret for netop rollen i ”Norskov” ved årets Robert.

Tidligere har seerne kunne se hende i alt fra satireshowet ”Live fra Bremen” til julekalenderen ”Ludvig og Julemanden”, men i fremtiden skal Anne Sofie Espersen være en del af ”City Singler – Taget på sengen”, hvor hun spiller sammen med Kaya Brüel, Trine Gadeberg og Sofie Stougaard. Showet kan nydes til marts 2017.

Læs mere om: