Torsdag, 3. marts 2016 — af Lisbeth Grube

TILLYKKE: Bodil Jørgensen fylder 55 år med lagkage og teater

Bodil Jørgensen.
Bodil Jørgensen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Bodil Jørgensen fylder 55 år torsdag og skal kreere festlig lagkage med sin syvårige datter, inden skuespilleren i aften går på scenen på Betty Nansen Teatret.

En kvinde af særlig sej støbning har fødselsdag torsdag.

Bodil Jørgensen fylder 55 år - og den folkekære skuespiller passer naturligvis sit arbejde og indtager i aften de skrå brædder på Betty Nansen Teatret. Men inden da skal der fødselsdagshygges med familien, der blandt andre tæller Rigmor på syv år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har lovet Rigmor at hente hende tidligt efter skole, og så skal vi lave en lagkage sammen. Det vigtige er at lave den, for vi har både fået fat i sprøjtepose og dejligt krymmel. Spørgsmålet er, om vi når at få den spist i dag. Men som min mor altid sagde: En lagkage er bedst dagen efter. Når den lige har sat sig, fortæller Bodil til BILLED-BLADET.

Dagens fødselar, som er gift med filmfotograf Morten Søborg, og mor til Johannes, Østen og Rigmor, blev da også vækket med fødselsdagssang og gaver fra morgenstunden.

- Rigmor stod bag både et par fine øreringe og æsken, de lå i. Vi fik begge hul i ørerne i fredags, efter mine var vokset sammen, så øreringene var perfekte, fortæller Bodil, som desuden har planer om at tage en fødselsdagsskænk med til kollegerne på Betty Nansen Teatret, hvor de spiller "Tartuffe".

LÆS MERE: Bodil Jørgensen har fået sit eget smørrebrød

Bodil Jørgensens stærke kamp

Bodil Jørgensen blev uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1990, og hendes succes er kun vokset med årene. Hun har bl.a. hittet på det store lærred i ”Hvidsten Gruppen” og ”All Inclusive” og på TV i ”Rytteriet” og senest ”Badehotellet”, hvor hun spiller den elskelige fru Andersen, der står i spidsen for det lille hotel.

I juni 2014 var en arbejdsulykke tæt på at koste Bodil Jørgensen livet. Hun blev kørt over af en løbsk traktor under optagelserne til ”Far til fires vilde ferie”.

Bodil blev hårdt kvæstet i ulykken, men kæmpede sig sejt og stædigt tilbage til livet og scenen. Så sent som to dage før juleaften sidste år blev hun opereret igen for at få fjernet skinnerne i kravebenet, og nu er Bodil altså allerede på scenen igen. Og til sommer venter optagelserne af en ny sæson af ”Badehotellet”.

BILLED-BLADET ønsker Bodil Jørgensen stort tillykke med fødselsdagen!

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden