4. jun. 2016
Af af John Lautrup

TILLYKKE: Eddie Skoller fylder 72 år

Eddie Skoller
Eddie Skoller
Foto: Jeppe Michael Jensen
Eddie Skoller har fødselsdag og får snart den bedste gave af dem alle.

Eddie Skoller kan lørdag 4. juni fejre sin 72-års fødselsdag i bevidstheden om, at der venter ham en skøn gave længere henne på sommeren. Han skal giftes med sin kæreste gennem ni år, Dorrit Elmquist.

Hun bliver hans fjerde hustru, og selv om han i lang tid tøvede med at indgå endnu et ægteskab, så har han besluttet sig for godt at turde alligevel. Hans lykketal er nemlig 4.

Eddie Skoller havde sin storhedstid i 70'erne, 80'erne og ind i 90'erne, hvor han ofte lagde Danmark ned med sine oneman-shows. Det var dengang i DRs monopoltid, hvor et underholdningsprogram som "Rundt om Skoller", der kørte otte lørdage i træk, trak langt over to millioner seere.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Eddie Skoller er dybt taknemmelig

Senere blev der mere stille om Skoller. Showet "Interneddie" blev en fiasko, og siden har han stort set holdt sig fra at sætte store soloshows op. I stedet optræder han ved firmaarrangementer og lignende. Han har netop udgivet sin selvbiografi "Det er næsten som at ha' været der selv", hvori han giver udtryk for dyb taknemmelighed for, hvordan det er gået ham i livet. Trods skilsmisser og karrieredykket. Penge har han aldrig savnet. Han var fornuftig i de store år og lægger ikke skjul på, at han i dag er en velhavende mand.

Eddie Skoller har fem døtre. To med sin første kone, Pia Skoller, en med sin anden kone, Lisbet Lundquist, og to med den tredje, Sissel Kyrkjebø.

Stort tillykke til en glad entertainer.

LÆS MERE: Eddie Skoller skriver selvbiografi

Læs mere om: