Tirsdag, 31. januar 2023 — af Caroline Andersen

Tillykke, I skal have trillinger: Derfor gik Simone ned med stress

Simone Juul Michelsen
Simone Juul Michelsen
Foto: DR
Simone Juul Michelsen fra “Tillykke, I skal have trillinger!” må i aftenens afsnit kaste håndklædet i ringen.

Simone Juul Michelsen er i aftenens afsnit af “Tillykke, I skal have trillinger!” blevet ramt af stress. Årsagen til, at trillingemoren er gået ned med stress er, at det var for hårdt for hende at hjemmepasse hendes tre trillinger som dagplejemor.

Men det var ikke nemt for Simone Juul Michelsen at beslutte, at trillingerne skulle i institution. Hun havde først forsøgt sig med at få sig med et job, hvor hun kunne få aftenarbejde. Det var for at komme ud fra hjemmet og snakke med andre mennesker end blot hendes børn fire børn og mand.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men forhåbningen om at kunne slappe af på arbejdet, var desværre ikke noget, der gjorde hende mindre stresset.

Hun fortæller i aftenens afsnit, at hun en dag kom hjem fra aftenarbejde, hvor hun måtte kravle ind i huset fra parrets indkørsel da hun ikke kunne gå eller stå op.

Det var der, at hun måtte indse, at hun skulle sige stop.

– Det blev for meget at have dem alle tre hjemme hele dagen, og uden at se andre mennesker og sidde og vente på, at Benjamin kom hjem fra arbejde, siger hun i programmet.

Men nu er børnene kommet i dagpleje, men det har heller ikke været helt problemfrit.

For børnene har været meget kede af, at skulle i institution. Og det har taget hårdt på Simone Juul Michelsen, at hun har afleveret ulykkelige børn hver dag.

– I starten har man dårlig samvittighed. Men jeg føler ikke, at jeg har svigtet mine børn ved at have sagt stop. For hvis jeg ikke havde sagt stop, så føler jeg ikke at jeg havde været en god mor, siger hun i programmet.

– Nu kan jeg være en god mor om morgenen. Og jeg er glad og jeg savner dem når jeg henter dem, siger Simone Juul Michelsen afslutningsvist i programmet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden