7. nov. 2016
Af Majken Munk

TILLYKKE: Natalie Madueño fylder 29

Natalie Madueño
Natalie Madueño
Foto: Hanne Juul
”Bedrag”-skuespilleren Natalie Madueño fylder 29 år og kan se tilbage på et begivenhedsrigt år, hvor hun er blevet hædret for sit talent.

Den nu 29-årige skuespiller er bedst kendt som juristen Claudia Moreno fra ”Bedrag”, der kom på dybt vand med Energreen, men som tog straffen, og nu arbejder for Absalon Bank.

Selvom Claudia til tider ikke er helt fin i kanten, kan Natalie Madueño godt lide sin karakter.

LÆS MERE: Bedrags Natalie Madueno: Jeg er grådig efter mad

- Hun er god, og man holder med hende, men man synes også, at hun er en idiot. Og det kan jeg godt lide ved hende, for det gør, at karakteren kan gå i mange forskellige retninger, fortæller skuespilleren.

Natalie Madueño har gjort sig bemærket. Så bemærket, at hun allerede er blevet hædret for sit talent. I år vandt hun Lauritzen Fondens Believe in you-pris, som hvert år bliver givet til et stjernefrø indenfor skuespilfaget.

Karrieren i fokus

2016 har bestemt også været et produktivt år for den unge skuespiller. Hun har medvirket i to sæsoner af dramaserien ”Bedrag”, spillet med i de to danske film ”Swinger” og ”Tordenskjold og Kold”, og hun har snart premiere på teaterforestillingen ”Den sidste diligence fra Lykkens By”, hvor hun spiller overfor Rasmus Botoft og Cecilie Stenspil.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til teaterscenen, for jeg har ikke lavet teater siden jeg blev færdig på teaterskolen i 2014, fortæller hun.

Læs mere om: