Torsdag, 5. oktober 2017 - af Majken Munk

TILLYKKE: Robert Hansen fylder 38 år

Robert Hansen
Robert Hansen
Foto: Lars H. Laursen
Det bliver en anderledes fødselsdag for skuespilleren Robert Hansen, der skal fejre de 38 år med sine nærmeste på Bispebjerg Hospital.

Den seneste tid har været hård for Robert Hansen.

Mandag d. 21. august blev skuespilleren indlagt. Tidligere samme dag kom det frem, at Robert Hansen var nødt til at aflyse sin medvirken i Pejseshowet ”Pejsen går i luften”, fordi han led af frossen skulder. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skulle vise sig, at det var en anelse mere alvorlig end smerte i skulderen, for Robert Hansen var blevet ramt af en mindre hjerneblødning. 

I genoptræning

Robert Hansen er fortsat indlagt, men han er i bedring. I starten blev Robert Hansen indlagt til observation på Rigshospitalet, og han blev derefter sendt videre til genoptræning, og det er også, hvad den kommende tid står på for skuespilleren.

- Det går godt og Robert er i kraftig bedring. Han bliver overført til grundigere genoptræning på Bispebjerg onsdag den 4. oktober, fortalte Robert Hansens manager Sten Hassing til BILLED-BLADET i mandags. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Fødselsdag med sine nærmeste

Under hele sygdomsforløbet har Robert Hansen været ved godt mod, og han har haft sine nærmeste omkring. Det kommer også til at gøre sig gældende for hans 38-års fødselsdag. 

- Han fejrer din fødselsdag med sin nærmest familie der (på Bispebjerg Hospital, red.), fortalte manageren. 

Hårdt ramt af sygdom

I april 2015 fik Robert Hansen et ildebefindende under en gennemspilning af musicalen ”Dirty Dancing”, som han spillede med i.

På hospitalet blev han opereret for en flænge i hovedpulsåren, men operationen afslørede også, at Robert Hansen manglede en hjerteklap. Og fik derefter indopereret en kunstig hjerteklap. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden