TILLYKKE: Robert Hansen fylder 38 år

Robert Hansen

Robert Hansen

Foto: Lars H. Laursen

Det bliver en anderledes fødselsdag for skuespilleren Robert Hansen, der skal fejre de 38 år med sine nærmeste på Bispebjerg Hospital.

Torsdag, 5. oktober 2017 - af Majken Munk

Den seneste tid har været hård for Robert Hansen.

Mandag d. 21. august blev skuespilleren indlagt. Tidligere samme dag kom det frem, at Robert Hansen var nødt til at aflyse sin medvirken i Pejseshowet ”Pejsen går i luften”, fordi han led af frossen skulder. 

Det skulle vise sig, at det var en anelse mere alvorlig end smerte i skulderen, for Robert Hansen var blevet ramt af en mindre hjerneblødning. 

I genoptræning

Robert Hansen er fortsat indlagt, men han er i bedring. I starten blev Robert Hansen indlagt til observation på Rigshospitalet, og han blev derefter sendt videre til genoptræning, og det er også, hvad den kommende tid står på for skuespilleren.

- Det går godt og Robert er i kraftig bedring. Han bliver overført til grundigere genoptræning på Bispebjerg onsdag den 4. oktober, fortalte Robert Hansens manager Sten Hassing til BILLED-BLADET i mandags. 

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Giv BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Fødselsdag med sine nærmeste

Under hele sygdomsforløbet har Robert Hansen været ved godt mod, og han har haft sine nærmeste omkring. Det kommer også til at gøre sig gældende for hans 38-års fødselsdag. 

- Han fejrer din fødselsdag med sin nærmest familie der (på Bispebjerg Hospital, red.), fortalte manageren. 

Hårdt ramt af sygdom

I april 2015 fik Robert Hansen et ildebefindende under en gennemspilning af musicalen ”Dirty Dancing”, som han spillede med i.

På hospitalet blev han opereret for en flænge i hovedpulsåren, men operationen afslørede også, at Robert Hansen manglede en hjerteklap. Og fik derefter indopereret en kunstig hjerteklap.