11. feb. 2021
Af John Lautrup

Tine Gøtzsche: Derfor elsker jeg Mads

Tine Gøtzsche
Tine Gøtzsche og Mads Nygaard
Foto: Jesper Sunesen
Tine Gøtzsche og hendes kæreste, Mads Nygaard, fortæller om deres kærlighed i ny bog, som de har skrevet sammen.

Tine Gøtzsche, 53 år, og hendes kæreste gennem de seneste fire år, Mads Nygaard, 51 år, har skrevet en bog om deres egen og ti andre kendte pars kærlighed. "Da jeg mødte dig", hedder interviewbogen.

Der skulle dog gå næsten 20 år fra deres første møde, til det virkelig sagde bang. Men så var det også alvor.

- Jeg faldt for alt det ved Mads, som er fantastisk. Han er sjov, han er alvorlig, og han er rummelig. Han er så rummelig, at han kan rumme mig .., og så er man altså rummelig!, udbryder Tine Gøtzsche med et grin.

- Man kan ikke smalltalke med Mads, fortsætter hun i et alvorligt toneleje og kigger på ham med et kærligt blik.

- Du kan høre, hvordan man har det. Og så er du fordomsfri. Du møder alle mennesker på samme måde, uanset hvem de er, hvor de kommer fra, og hvad de laver. Du er ikke optaget af overflade. Du er altid optaget af det, der er inde bagved. Alt dét faldt jeg for.

Mads Nygaard, forfatter og foredragsholder, bor i Vendsyssel i nærheden af sine tre teenagebørn. Tine Gøtzsche er også bundet af sit barn, Jacob, der har sit liv i København. Så de flytter ikke sammen foreløbig.

Vi har besøgt Tine Gøtzsche og Mads Nygaard hjemme hos ham i Mygdal. Læs stort dobbeltinterview i BILLED BLADET, der kan købes fra torsdag den 11. februar.

Læs mere om: