16. mar. 2020
Af Trine Larsen

Tivoli udskyder sommeråbning

Tivoli Hovedindgang
Foto: Peter Grosen
Tivolis sommeråbning bliver udskud 14 dage og den gamle forlystelseshave midt i København åbner derfor først efter planen 16. april på dronning Margrethes 80 års fødselsdag.

For de mange kendte personligheder, der traditionen tro plejer at åbne Tivoli med et besøg i restaurant Grøften på åbningsdagen, skal nu have en ny dato i kalenderen. For Tivoli, der skulle åbne dørene 2. april har i dag mandag 16.marts besluttet, at udskyde åbningen indtil 16. april, samme dag som dronning Margrethe fylder 80 år.

Men da majestæten også har aflyst alle festligheder omkring sin fødselsdag, kan det måske alligevel blive en hyggelig dag for mange Tivoli-besøgende, hvis Corona-virus-restriktionerne til den tid er ophævet.

Det er nemlig en følge af regeringens anbefalinger, der har fået Tivolis ledelse, med diretør Lars Liebst i spidsen til, at tage beslutning om at udskyde åbningen til foreløbig 16. april.

- Vi har fokus på medarbejderne og gæsternes ve og vel, siger Lars Liebst, der efter 24 år på posten som direktør, inden længe bliver afløst af 46-årige Susanne Mørch Koch, som tidligere på måneden blev præsenteret som Tivolis nye administrerende direktør.

Læs mere om: