Trine Dyrholms dejlige ferie med familien

Trine Dyrholm

Trine Dyrholm

Foto: Dan Mariegaard

Skuespilleren Trine Dyrholm begynder på et nyt dansk filmprojekt til august, og indtil da kan hun holde velfortjent ferie.

Søndag, 23. juni 2019 - af Karina Didriksen og Christinna Braun

Trine Dyrholm har brilleret på skærmen med sit dygtige skuespil, og igen til august begynder hun på et nyt, dansk filmprojekt.

Indtil da holder hun velfortjent ferie med familien.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Elsker ferie

– Sommeren står på fri, rigtig fri. Jeg er god til at slappe af, når jeg ikke har en rolle, men det tager mig altid lige lidt tid. Jeg elsker at holde ferie, især med min familie, så det bliver hyggeligt, fortalte Trine Dyrholm, da BILLED-BLADET mødte hende på Folkemødet på Bornholm.

Ferie med venner og familie

For en travl skuespiller som Trine Dyrholm er det med at gribe muligheden for at se vennerne, når der endelig er tid. Heldigvis får hun rig mulighed for at dyrke venskaberne og hygge med familien i den lange og velfortjente ferie.

– Jeg er meget social, men der er lange perioder, hvor jeg ikke ser nogen mennesker. Så når jeg ikke arbejder, så vil jeg se mine venner og være sammen med dem, lød det fra Trine Dyrholm, som er gift med Niclas Bendixen. Sammen har de sønnen Aksel på 10 år.

Læs den store reportage fra Folkemødet på Bornholm i BILLED-BLADET nr. 25, der er på gaden nu.