Onsdag, 8. september 2021 - af Trine Larsen

Uheldige Susse Wold: Sådan brækkede hun armen

Susse Wold.
Susse Wold.
Foto: Lars H. Laursen
En af Danmarks store divaer, Susse Wold er kommet uheldigt til skade og har brækket sin venstre arm. Det skete hjemme i soveværelset, da Susse kom hjem efter at have deltaget i Svend-prisen i Svendborg i sidste uge.

Susse Wold var i sidste uge gæst ved den store film-pris fest, Svend prisen i Svendborg, hvor hun havde lovet at modtage to statuetter på vegne af Mads Mikkelsen for mandlig hovedrolle i DRUK, og for Thomas Vinterbergs for bedste film. Svend Prisen er hele Danmarks fornemme filmpris, som publikum bestemmer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Faldt i soveværelset

Derfor kom Susse Wold først hjem langt over midnat og for ikke at vække gemalen, Bent Mejding, listede Susse ind i soveværelset uden at tænde lyset.

Susse Wold
Susse Wold kom til Ulf-hyldest med en brækket arm efter et uheldigt fald i soveværelset.
Foto: Mikael Rieck

Mistede fodfæstet

- Der listede jeg så rundt og alt gik fint, lige indtil jeg tog mine øreringe af, for at lægge dem fra mig på et lille bord. Da jeg vendte mig om, mistede jeg fodfæstet og faldt uheldigt. Og ja, så fik jeg jo alligevel vækket Bent, smiler Susse Wold, der ikke lader sig slå ud af en brækket arm.

Susse var selvfølgelig med til at fejre vennen, Ulf Pilgaard, ligesom den populære skuespiller stadig bader, iført plastikpose om hånden, og iøvrigt skal til fremføre, "Snedronningen" i Sønderjylland og på Lerchenborg Slot torsdag og fredag.

 

Læs reportagen fra Ulf Pilgaards 40-års jubilæum i BILLED-BLADET på torsdag.

Se flere billeder fra den festlige begivenhed i galleriet herunder:

GALLERI: Ulf Pilgaards 40 års hyldest (Foto: Mikael Rieck)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden