Lørdag, 14. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Vi sender live i dag fra klokken 13.00: Familie og nære venner ankommer til Lise Nørgaards bisættelse

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Lise Nørgaard bisættes d. 14. januar
Journalist og forfatter Lise Nørgaard bisættes i dag kl. 14.00 fra Sankt Pauls Kirke, og BILLED-BLADET sender live fra familiens og de nære venners ankomst til kirken.

Der skal siges et smukt farvel til Lise Nørgaard, der bisættes fra Sankt Pauls Kirke i København klokken 14.00, og BILLED-BLADET sender live fra klokken 13.00, når de første gæster ankommer til bisættelsen.

Nørgaards nære veninde, sognepræst ved Sankt Pauls Kirke Kathrine Lilleør, forestår bisættelsen, der ventes at blive en unik begivenhed med fuld fokus på livsglæde helt i Lise Nørgaards ånd.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Familie og venner kommer til Lise Nørgaards bisættelse

Foruden familien, vil Lises nærmeste venner, være inviteret til kirken med plads til op mod 600 mennesker. Det ventes, at familie og venner vil benytte 200 af pladserne i kirken, mens 400 er til andre danskere, der ønsker at komme i kirken.

Alle, der måtte have lyst til at sige et sidste farvel til Lise er således velkomne i det omfang, der er plads i og udenfor kirken.

Kirken åbner for adgang kl. 12.30.

Højtidelighedens præ- og postludium er de to sidste satser i Gabriel Faurés Requiem, og komponist og organist Frederik Magle improviserer over “Dejlig er jorden”, mens følget går ud af kirken.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden