Tirsdag, 23. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Wozniacki skal passe på: Sygdommen kan blusse op

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki
Foto: Aller Foto
For den tidligere tennisstjerne Caroline Wozniacki kom det som et chok, at hun led af en alvorlig sygdom. Nu er hun gravid, og efter fødslen skal hun være ekstra opmærksom på sit helbred.

Danmarks tidligere tennisdronning Caroline Wozniacki, 30, deltog forleden i et digitalt arrangement hos Gigtforeningen med Line Baun Danielsen som vært.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Begivenheden er en del af Advantage Hers-kampagnen, der er blevet til virkelighed i fællesskab mellem Caroline Wozniacki og biofarmaceut-virksomheden UCB.

Caroline Wozniacki har leddegigt

For to år siden blev Wozniacki efter flere undersøgelser diagnosticeret med leddegigt.

- Der er dage, hvor sygdommen overtager, men der har jeg lært at lytte til min krop og slappe af og tage det stille og roligt, siger Caroline Wozniacki, som er gravid og har termin til sommer med sit og manden David Lees første barn.

Kan blusse op

Efter fødslen skal der holdes nøje øje med den nybagte mor, for der er ekstra risiko for, at sygdommen kan blusse op, melder lægen ifølge Caroline Wozniacki, som stoppede sin fantastiske tenniskarriere i begyndelsen af 2020.

Caroline Wozniacki har det i øjeblikket rigtig godt.

Hun har lært at tøjle sygdommen og lever meget sundt.

 Hun drikker blandt andet masser af vand, spiser sundt og har skåret ned for kød og sukker i det daglige.

Har det godt

- Faktisk er min sygdom gået endnu mere i ro under graviditeten, så jeg har faktisk haft det virkelig godt, siger hun og understreger, at hun er grundig med at få rørt sig meget og få den nødvenige hvile i dagligdagen.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden