Fredag, 21. juli 2017 - af Dorte Quist

Dronning Mathilde fejrede nationaldagen med familien

Dronning Mathilde og kong Philippe og deres fire børn ved katedralen St. Michael og St. Gudula
Dronning Mathilde og kong Philippe og deres fire børn ved katedralen St. Michael og St. Gudula
Foto: All Over
Alle fire børn var med dronning Mathilde og kong Philippe til Te Deum i katedralen i Bruxelles på den belgiske nationaldag

Det belgiske kongepar brugte over en halv time til at gå rundt og give hånd og tale med nogle af de mange belgiere, der havde taget opstilling uden for katedralen St. Michael og St. Gudula i Bruxelles efter formiddagens Te Deum i kirken i anledningen af den belgiske nationaldag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Sammen med dronning Mathilde og kong Philippe var deres fire børn, og det var tydeligt, at tøjet var blevet afstemt, måske endda udvalgt af dronningen, så prinsesserne Elizabeth og Eleonore var i pinkfarvede kjoler, der matchede dronningen smukke, syrenfarvede silkejacquard-kjole med blomstermønster fra designeren Edouard Vermeulen, mens den flotte svungne strå-hat var fra Fabienne Delvigne.

 

Dronning Mathilde og kong Philippe
Foto: All Over

Flotte unge prinser

Sønnerne, prins Emmanuel og prins Gabriel, kom i flotte, ens mørkeblå jakkesæt og lyseblå skjorter, så de så fine ud ved siden af deres far i uniform.

Selv om hele arrangementet udenfor katedralen var meget uhøjtidelig og hjerteligt mellem kongefamilien og de fremmødte, så var der nu også et meget stort antal sikkerhedsfolk til stede omkring kongefamilien under hele seancen.

Dronning Mathilde og kong Philippe ved katedralen St. Michael og St. Gudula i Bruxelles
Foto: All Over

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden