Kærligheden fylder alt: Derfor stortrives Belgiens nye prinsesse

Prinsesse Delphine med sin bror, kong Philippe.

Prinsesse Delphine med sin bror, kong Philippe.

Foto: Ritzau Scanpix
Kong Philippes søster, prinsesse Delphine, er i højt humør for tiden og nyder livet med helt særligt projekt.

For den belgiske prinsesse Delphine var 2020 et år fyldt med voldsomme udfordringer, ikke bare på grund af pandemien, men fordi hun kæmpede ihærdigt for, at hendes far, kong Albert, ville ankerkende sit faderskab, og for en kongelige titel.

I januar sidste år anerkendte en hårdt presset kong Albert endelig at være biologisk far til Delphine i forbindelse med en DNA-test. 

Og flere måneder efter, i oktober, vandt kongens udenomsægteskabelige datter, der tidligere hed Delphine Boël og er kunstner, retten til fremover at benytte sin fars slægtsnavn, Sachsen-Coburg og Gotha, samt titlerne "Hendes Kongelige Højhed" og "Prinsesse af Belgien". 

Stortrives i dag

Efterfølgende viste både kong Albert og hans hustru, dronning Paola, og kong Philippe, deres støtte til familiens nye medlem ved at stille op med hende til officielle fotograferinger. 

Og nu stortrives prinsesse Delphine tydeligvis. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Stilfuld kunst

I juni har prinsesse Delphine begejstret delt flere opslag på sin Instagram-profil, hvor hun skriver om sit store projekt, hvor hun sælger tøj prydet med flotte print af hendes kunst. 

Det gennemgående tema er "kærlighed", som prinsessen har skrevet tusindvis af gange på sine malerier de seneste år, for, som hun selv siger, at kæmpe mod den negativitet, der ofte fylder hverdagen. 

Flot og farverigt

Blandt de mange fine og farverige outfit er både silkebluser og smarte kjoler til kvinder, men snart kan også mænd iklæde sig hendes tøj, skriver hun på Instagram. 

Derudover er prinsesse Delphine også blevet spurgt af organisationen Pink Ribbon, der sætter fokus på brystkræft, om hun vil designe deres syvende Pink Ribbon-sløjfe. 

Hvilket prinsesse Delphine har sagt ja til.

Delphines mor, baronesse Sybille de Sélys Longchamps, havde et udenomsægteskabeligt forhold med belgiske kong Albert i 18 år, fra 1966 til 1984.

Prinsesse Delphine er privat gift med irsk-amerikanske James O´Hare og sammen har de datteren Joséphine, 17, og sønnen Oscar, 12 år. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden