Torsdag, 20. januar 2022 — af Christinna Braun

Sjældent set: Nyt billede af helt afslappet dronning Mathilde

Dronning Mathilde, arkivfoto. 
Dronning Mathilde, arkivfoto.
Foto: MEGA
Det belgiske kongehus har udsendt et nyt billede af dronning Mathilde.

Belgiens dronning Mathilde fylder 49 år den 20. januar, og i den anledning har det belgiske kongehus givet royale fans en lille gave i form af et nyt billede af fødselaren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det gør de på deres Instagramprofil Belgianroyalpalace, hvor dronning Mathilde takker for lykønskningerne på hendes fødselsdag.

Det nye billede af dronning Mathilde viser en side af hende, som vi sjældent ser.

Når kongehuset deler billeder af dronningen, er hun ofte i kjole og professionelt klædt. Det kan være i forbindelse med gallafester, kongelige opgaver eller højtider.

Det nye fødselsdagsportræt, som fotografen Bas Bogaerts har taget, viser en mere afslappet udgave af dronning Mathilde, end vi plejer at se.

På det nye foto står den nu 49-årige dronning Mathilde udenfor og nyder den dejlige natur omkring slottet i Laeken, hvor hun bor med kong Philippe og deres børn. Dronningen bærer hvide bukser, en lys højhalset bluse og en uldjakke i asymmetrisk snit med varm krave. Ifølge modebloggen Modekoninginmathilde.be er dronning Mathildes varme jakke fra det italienske mærke Attic and Barn.

Se det nye billede af dronning Mathilde herunder.

Foto: Bas Bogaerts

Dronning Mathilde har siden 1999 været gift med kong Philippe. Parret har sammen børnene Elisabeth, 20, Gabriel, 18, Emmanuel, 16, og Eleonore på 13.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden