Mandag, 3. januar 2022 — af Christinna Braun

Kongeligt bryllup på vej: Belgisk prinsesse skal giftes

Fotomontage. Til venstre ses dronning Mathilde og kong Philippe, til højre deres niece prinsesse Maria Laura med sin forlovede Sir William Isvy. 
Fotomontage. Til venstre ses dronning Mathilde og kong Philippe, til højre deres niece prinsesse Maria Laura med sin forlovede Sir William Isvy.
Foto: MEGA og Ritzau Scanpix
Der er kongeligt bryllup på vej i Belgien.

Der bliver kongelig, romantisk fest i Belgien i 2022!

Den belgiske prinsesse Maria Laura, niece til kong Philippe, skal giftes med sin kæreste Sir William Isvy. Det skriver det belgiske kongehus på deres Instagramprofil Belgian Royal Palace.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Maria Laura er ældste datter af kong Philippes søster, prinsesse Astrid, og Lorenz af Østrig-Este.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Brylluppet skal ifølge det belgiske kongehus finde sted i anden halvdel af 2022. Forhåbentlig tillader verdenssituationen på det tidspunkt en stor og flot fejring af prinsesse Maria Laura og Sir William Isvys kærlighed til hinanden.

Ifølge VRT er prinsessens forlovede fransk og britisk - født i Paris af en britisk mor og en fransk-marokkansk far. Sir William Isvy er forretningsmand, og ifølge mediet arbejder han nu i formueforvaltningsbranchen.

Prinsesse Maria Lauras mor, prinsesse Astrid, er vokset op med sine brødre, prins Philippe (senere kong Philippe) og prins Laurent og forældrene, det tidligere kongepar Albert 2. og Paola.

Den belgiske kongefamilie i 2019. Prinsesse Astrid ses bag sin far Albert 2. og mellem sin bror, kong Philippe, og sin mand Lorenz af Østrig-Este.
Foto: MEGA

I januar 2020 udvidede de dog søskendeflokken med en søster, Delphine, der senere også har fået prinsessetitel. Delphine har Albert 2. fået uden for ægteskab med baronesse Sybille de Sélys Longchamps.

Læs mere om den sag i links herunder.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden