20 PLETSKUD: Joachim og Marie fejrer bryllupsdag

24. maj 2008 gav prins Joachim og prinsesse Marie hinanden deres "ja". Vi fejrer deres store dag med 20 dejlige pletskud fra brylluppet.

Solen skinnede over Danmark, da prins Joachim blev gift med sin forlovede, Marie Cavallier, den 24. maj 2008. Det lykkelig par, der har bryllupsdag samme dag som kong Frederik og dronning Ingrid, kan dermed fejre 13-års bryllupsdag. 

Prins Joachim og prinsesse Marie blev viet i Møgeltønder Kirke i Sønderjylland tæt på Schackenborg Slot, hvor festmiddagen efter vielsen skulle afholdes.

Prins Nikolai og prins Felix, der dengang var henholdsvis otte og fem år, løb med en del af opmærksomheden ved brylluppet, da de iført fine jakkesæt, sammen med prins Joachim, spændte stod og ventede på, at Marie skulle træde ind i kirken. Den lange vielse blev dog lidt for meget for prins Felix, der faldt i søvn midtvejs i ceremonien. 

20 smukke billeder fra brylluppet

Efter parret havde givet hinanden deres "ja", kom de strålende af lykke ud af den lille landsbykirke, hvor der ventede dem en bil, der skulle køre dem videre til Schackenborg, hvor der var dækket op til fest for familie og venner.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med dagen og har i den anledning samlet et galleri med 20 skønne billeder fra brylluppet. 

Du kan se galleriet over artiklen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden