Onsdag, 8. september 2021 — af Marianne Singer

34 år efter: Velfornøjet Mary i samme stol som dronning Ingrid

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Med et stort smil på læben satte kronprinsesse Mary sig tirsdag eftermiddag godt tilrette i en legendarisk designerstol, som også dronning Ingrid tidligere har været vild med.

Det var en af de helt store designklassikere, som kronprinsesse Mary tirsdag eftermiddag satte sig godt tilrette i, da hun besøgte Milan Design Week i Milano. 

For under sin rundtur hos de deltagende danske design-virksomheder kom hun også forbi PP Møbler, et familieejet, dansk møbelsnedkeri grundlagt i 1953 med en stærk tradition for at skabe designermøbler af høj kvalitet.

Og satte hun sig med et stort smil og veltilpashed tilrette i den berømte Cirkelstolen af Hans J. Wegner, en model, som også dronning Ingrid sad i tilbage i 1987. 

Se kronprinsesse Mary sætte sig tilrette i den elegante danske møbelklassiker i vidoen øverst i artiklen

Kronprins Frederik sammen med dronning Ingrid i 1986.
Foto: Mega

Spændende besøg

Milan Design Week er verdens største årlige møbel- og designbegivenhed, og Danmark er repræsenteret med en udstilling med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi i dansk design og arkitektur.

Kronprinsesse Mary besøger over to dage den danske udstilling og får fremvist danske bæredygtighedsprojekter og produkter.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden