Tirsdag, 7. september 2021 — af Marianne Singer

Mary måbede: Modtog yderst usædvanligt portræt af sig selv

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary fik overrakt et nyt fantastisk og helt unikt portræt af sig selv under sit besøg på kæmpe designevent i Milano i Italien tirsdag eftermiddag.

Kronprinsesse Mary fik overrakt et forrygende portræt af sig selv i gallakjole og med diadem under sit besøg på verdens største møbel- og designevent Milan Design Week i Milano.

Efter at have været rundt hos mange af de danske udstillende på Museo Nazionale Scienza e Tecnologia Leonardo Da Vinci sluttede hun indenfor, hvor der ventede hende den helt særlige gave.

Se kronprinsesse Mary modtage sin fornemme gave med stor begejstring i videoen øverst i artiklen

Sjove materialer

Portrættet, der er en del af kunstprojektetet "Scart Initiative", er nemlig yderst usædvanligt og lavet af 50 forskellige genbrugsmaterialer, deriblandt læder, stof, tilbehør fra håndtasker, lynlåse, en computermus, knapper, en tørret blomst og en Obelix-figur.

Kronprinsesse Mary fik det overrakt af blandt andre marketingsdirektør Maurizio Giani fra Hera- gruppen, der kunne fortælle, at portrættet er kreeret af to kunststuderende.

Kunstværket af kronprinsessen er et af 50 portrætter af kendte personligheder, deriblandt David Bowie, som gruppen udstiller.

Formålet med kronprinsessens besøg er at sætte fokus på danske traditioner inden for de kreative fag og samtidig fremme kendskabet til danske arkitektur- og designvirksomheders fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi samt til danske grønne kompetencer.

Den danske udstilling på Milan Design Week er blevet til i et samarbejde mellem den kongelige danske ambassade i Italien, Dansk Industri, Creative Denmark, Dansk Arkitektur Center, Realdania, VisitDenmark og de deltagende danske virksomheder.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden