Fredag, 20. januar 2017 - af Hanne Rask

ÅRET I KONGEHUSET: Se alle de dejlige øjeblikke

Genoplev de søde børn, de flotte kjoler, de farverige fester og alt det andet, der gjorde 2016 uforglemmeligt. Velkommen til Året i kongehuset.

Husker du prinsesse Isabella, der kørte bil på Graasten slot? Kronprinsesse Mary, der talte grønlandsk? Dronningen, der delte sin opskrift på strandsnegle, kronprinsen med halskrave, prins Henrik der blev kunstner, prins Christian på vandet og meget, meget mere.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Alt sammen noget der skrev sig ind i historien og gjorde 2016 til endnu et begivenhedsrigt og uforglemmeligt år i Kongehuset. 

Er der noget, du trænger til at få genopfrisket, så kig med her, hvor vi bringer de største øjeblikke fra 2016.

Ikke mange følger kongehuset så tæt som BILLED-BLADET, og derfor finder du i denne udsendelse klip, interviews og dejlige billeder, som du ikke finder andre steder. 

Både nye og gamle traditioner

Året har som altid budt på nyt, men også på gamle traditioner. Så her får du glimt fra årets nytårskure. Et kig på den årlige sommerfotografering på Graasten slot.

Du kan opleve en (sprudlende) dronning alene på arbejde. Kongelige børn til OL, præsidentbesøg, svensk barnedåb, prinsesse Marie, der fyldte fyrre, masser af flotte kjoler og ikke mindst kommentarer fra BILLED-BLADETs eksperter.

Lav en god kop kaffe og læn dig tilbage en lille halv times tid. 

Det bliver kongeligt.

Rigtig god fornøjelse  
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden