Aarhus' borgmester: Dronningen får en uforglemmelig aften

Aarhus\' borgmester Jacob Bundgaard og dronning Margrethe

Aarhus' borgmester Jacob Bundgaard og dronning Margrethe

Niels Henrik Dam/BILLED-BLADET
8. april fejres dronning Margrethes 75-års fødselsdag i Aarhus.
Dronning Margrethes 75-års fødselsdag bliver fejret stort - også i Aarhus, hvor kongefamilien er inviteret til festkoncert 8. april.
 
Og det er en stolt borgmester, Jacob Bundsgaard, der er vært denne aften i Musikhuset:
 
- Aarhus har en flot tradition for kongelige fejringer, så vi er både stolte og begejstrede over nu også at skulle lægge by til at festligholde Hendes Majestæt Dronningens 75-års fødselsdag. Jeg er sikker på, det bliver en helt uforglemmelig aften – for gæsterne i Musikhuset, for alle de danskere, der spændt vil følge med bag TV-skærmen, og selvfølgelig ikke mindst for dronningen og hele den kongelige familie, siger Jacob Bundsgaard i en pressemeddelelse fra TV 2.
 
Showet bliver nemlig sendt direkte på TV 2. Festshowet overværes af den kongelige familie og officielle gæster fra ind- og udland, som kongehuset selv inviterer, skriver TV-stationen.
 

Fejrer jul og fødselsdag på slottet

 
Dronningen er da også tæt knyttet til Aarhus.
 
 
Hvert år tilbringer hun mange dage på Marselisborg Slot, og sidste år fejrede hun sin 74-års fødselsdag på slottet - her var familien samlet og vinkede til de fremmødte fra slottets terrasse. 
 
Kongefamilien har også fejret jul på slottet i Aarhus mange gange med efterfølgende gudstjenester i Aarhus Domkirke i juledagene. Desuden har både dronningen og prinsgemalen haft udstillinger på kunstmuseet AROS, så det virker naturligt, at dronningens store dag også fejres i Aarhus.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden