Ægte kongelig familiehygge i pausen: Mary og Marie hyggede sig

Prinsesse Marie, prins Joachim og kronprinsesse Mary

Prinsesse Marie, prins Joachim og kronprinsesse Mary

Foto: Lars H. Laursen
For kronprinsesse Mary og prinsesse Marie er det hyggeligt at være sammen i Tivoli her til aften. I pausen mellem første og anden del af aftenens balletgalla var der ægte royal familiehygge på programmet

Dronning Margrethe nyder at være omgivet af kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie samt prinsesse Benedikte her til aften i Tivoli, hvor der i koncertsalen er til stor balletforestilling med verdensstjerner på scenen.

Mary og Marie hyggede i pausen 

Festforestillingen i Koncertsalen blev introduceret af Hamburg Balletts internationalt kendte leder, koreografen og instruktøren John Neumeier.

Balletgallaen var i to dele, hvor der præsenteredes uddrag af balletter med dansere fra verdens førende balletkompagnier.

Den første del bestod af værker danset af Hamburg Ballett, Bundesjugendballett, Royal Ballet London, Den Kgl. Ballet og Tivoli Balletteater, som Tivolis balletchef Peter Bo Bendixen havde udvalgt, da dronningen har et personligt forhold til disse.

I pausen mellem første og anden del af gallaen gik dronningen og den kongelige familie tilbage til Det Japanske Hus i Tivoli, hvor deres aften i øvrigt også blev indledt.

Den kongelige familie ankom samlet, og stemningen var rigtig god.

Prinsesse Benedikte, prinsesse Marie, prins Joachim og kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen

Prinsesse Benedikte, prinsesse Marie, prins Joachim og kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie hyggede, og kronprinsen havde gang i en frisk samtale med prins Joachim.

Fantastisk balletgalla

Efter pausen nød dronning Margrethe og kronprinsparret, prinseparret og prinsesse Benedikte anden del af balletgallaen i anledning af Majestætens 50-års regeringsjubilæum.

I anden del kunne man opleve nyere indslag fra Kammerballetten, samt klassiske og neoklassiske balletperler fra bl.a. Paris Opera Ballet og New York City Ballet.

Trio Vitruvi under ledelse af Alexander McKenzie og Tivoli Cph. Phil spillede undervejs i aftenens program.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden