Ærgerlig nyhed: Kongeligt julearrangement udsat

Foto: Martin Høien
Midt i forberedelserne til det, der skulle blive alle tiders julearrangement og tilløbsstykke i det Syd-og Sønderjyske, nemlig Jul på Schackenborg - Kongelig Jul, er hele arrangementet blevet aflyst og udsat til næste jul.

En stor udstilling med blomsterkunst og royale fortællinger om den kongelige families juletraditioner må nu i sidste øjeblik aflyses og udsættes til næste år.

Det fortæller Schackenborg Fondens administrerende direktør Trine Jepsen på Instagram, hvor hun ellers i sidste uge efterlyste hjælp fra frivillige med kreative evner til, at få den kongelige udstillingen på skinner.

- Vi har gennem mange måneder arbejdet benhårdt på vores store juleudstilling, Jul på Schackenborg. I år med særudstillingen Kongelig Jul med fokus på de kongelige juletraditioner. Vi har fået rigtig mange henvendelser fra hele landet, folk der gerne vil komme og bdrage og være kreative frivillige og hjælpe os med at pynte slottet op til jul. Vi har glædet os til det hele og vi er enormt taknemmelig for alle jer, der har rakt ud.

- Som verden ser ud nu og med en Corona-smitte der fortsat hærger, og desværre på daglig basis viser sig at gå i forkert retning, har vi taget konsekvensen her på Schackenborg og har besluttet, at årets juleudstilling, som var planlagt fra 14. november, må udskydes. Vi glæder os derfor i stedet til at kunne byde jer indenfor til Jul på Schackenborg i 2021, siger Schackenborg Fondens administrerende direktør Trine Jepsen, der lover, at der alligevel bliver lidt Jul på Schackenborg.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik og læs hvordan! 

På slottet arbejder de nemlig med et udendørs jule-hyggeevent 5.-6. december, som altså bliver i langt mindre måleskok, end den stort planlagte Jul på Schackenborg - Kongelig Jul, som nu udskydes grundet Covid-19 smitte-fare.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden