20. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Ærgerlig nyhed for kronprinsparrets børn

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien
Foto: Martin Høien
Er der noget kronprinsparrets børn elsker, så er det at komme en tur i Tivoli i løbet af efteråret i en helt særlig anledning. Desværre bliver den sjove Tivoli-tur ikke til noget i år.

Et af efterårets festlige højdepunkter for kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks fire børn er at komme en tur i Tivoli for at se Eventyrteatrets forestilling i Glassalen.

Christian, Isabella, Josephine og Vincent elsker sammen med Mary og ofte også Fritz Schur, der er bestyrelsesmedlen i fonden Eventyrteatret, at gå en tur i Glassalen for at se musical med børn og unge fra den fantastiske teatertrup.

Kronprinsparrets børn må vente

Ved denne tid plejer publikum og dermed også de kongelige æresgæster at modtage invitation til premieren på årets eventyrmusical i Tivolis Glassal, men i år sendes der desværre ingen invitationer ud.

Man har således på baggrund af corona-situationen vurderet, at det er bedst at aflyse årets "Robin Hood”-forestillinger og flytte dem til samme tid og sted i 2021.

Baggrunden er myndighedernes fortsatte restriktioner, som ifølge Eventyrteatret gør det både kunstnerisk, sikkerhedsmæssigt og økonomisk uforsvarligt at gennemføre forestillingerne 2.– 18. oktober 2020.

Christian & Co. glæder sig

Mary og Frederiks børn kan dog glæde sig til på et senere tidspunkt at opleve musical-udgaven af "Robin Hood" med Eventyrteatret.

Og mon ikke de allerede nu sætter kryds i kalenderen til den forsinkede premiere på ”Robin Hood”, som bliver lørdag 9. oktober 2021 kl. 15.00 i Tivolis Glassal.

Julemusical i år

Man håber fortsat på, at det bliver muligt at spille den nye julemusical ”Det magiske julebånd”, der har premiere lørdag 28. november 2020 kl. 12.00 i Tivolis Glassal.

Måske bliver der kongelige gæster til julehygge med Eeventyrteatret.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du alt om kronprins Frederiks sygebesøg hos prins Joachim på Chateau de Cayx.

Og så er der nye billeder af forelskede Pernille Rosendahl og Kristian Jensen, som nød en skøn aften sammen i byen.

Vi byder også på godt nyt om Cecilie Stenspil og Troels Lyby, der har fået en lille datter, og så skal en stolt Kandis-Johnny på scenen med sin søn.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb34-forsider.jpg

Læs mere om: