Torsdag, 20. august 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary på historisk dag: Det er vigtigere end nogensinde!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Der blev skrevet et lille stykke historie i Grenaa, da kronprinsesse Mary i ny rolle debuterede til en stor begivenhed i Jylland.

Kronprinsesse Mary havde en fantastisk første arbejdsdag efter sommerferien, da hun i sin nye rolle som præsident for WWF Verdensnaturfonden besøgte Kattegatcentret i Jylland for at sætte fokus på sømrokken og på havmiljøet i Danmark.

Mary skrev et lille stykke historie

Det var en historisk dag for Verdenssundhedsorganisationen at have Mary som frontfigur i det strålende solskin i Grenaa, hvor hovedtemaet var udsætning af den truede art sømrokken.

Kronprinsessens første opgave

- Det er min første opgave, og Verdensnaturfondens arbejde for at beskytte truede dyrearter og bevare naturen er vigtigere end nogensinde, så jeg ser frem til det og glæder mig til at lære mere om deres arbejde og at opleve og bidrage til det vigtige arbejde, sagde kronprinsesse Mary, der også knyttede et par ord til det faktum, at hun har overtaget positionen som præsident i Verdensnaturfonden fra sin svigerfar prins Henrik.

Prins Henrik var dybt engageret

- Han har været dybt engageret i Verdensnaturfondens arbejde, også ved etableringen af WWF her i Danmark, lød det fra Mary.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du alt om kronprins Frederiks sygebesøg hos prins Joachim på Chateau de Cayx.

Og så er der nye billeder af forelskede Pernille Rosendahl og Kristian Jensen, som nød en skøn aften sammen i byen.

Vi byder også på godt nyt om Cecilie Stenspil og Troels Lyby, der har fået en lille datter, og  så skal en stolt Kandis-Johnny på scenen med sin søn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden