Ærlig dronning Margrethe: Jeg er absolut ikke verdens bedste farmor

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Hanne Juul
Børnebørnene betyder uendelig meget for dronning Margrethe, der i et nyt interview med den svenske avis Expressen fortæller, at hun ser op til andre bedsteforældre, som omfavner deres børnebørn.

Dronning Margrethe har hele otte børnebørn, som hun alle elsker højt. Gang på gang har majestæten vist sine børnebørn og hele Danmark, at hun er en en fantastisk nærværende og kærlig farmor. I sin egen optik kunne dronningen dog godt udfylde rollen som kærlig farmor bedre. Det erkender en ærlig og veloplagt Margrethe i et nyt interview med den svenske avis Expressen.

 

Afklaret dronning

– Jag er absolut ikke verdens bedste farmor, siger dronningen med et stort afvæbnende smil i Expressen-interviewet. Dronningen kan ikke explicit forklare, hvorfor hun føler sådan, men hun er helt afklaret med den selvkritiske holdning.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Beundrer andre bedsteforældre

Samtidig fortæller dronningen i interviewet, at hun beundrer andre bedsteforældre, som omfavner deres børnebørn meget. Det erkender Majestæten, at hun ikke selv er så god til, og ifølge svenske Expressen får selvkritikken dronningen til at grine.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden