16. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Aldrig set før: Mary og Frederik inviterer indenfor på stor dag

Kronprins Frederik, prins Christian og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik, prins Christian og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsparret og prins Christian inviterede os alle sammen indenfor i Kancellihuset i forbindelse med Christians konfirmation.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik bød hele Danmark indenfor i Kancellihuset som optakt til prins Christians konfirmation.

Mary og Frederik og Christian i fin form

Mary og Frederik stillede lørdag morgen op til billeder med deres ældste søn indenfor i deres private bolig i Kancellihuset i Fredensborg, inden Christian blev konfirmeret i slotskirken bare 150 meter væk senere på formiddagen.

Hele familien samlet

Billedet blev lagt op på kongehusets hjemmeside og de sociale medier på konfirmationsdagen, og i den fine billedserie er der også et andet billede inde fra Kancellihuset, hvor hele kronprinsfamilien stiller op i det hus, som Mary og Frederik har så mange gode minder fra med deres børn.

Første gang

Det er første gang, at kronprinsparret på denne måde har inviteret danskerne indenfor i Kancellihuset i anledning af en så stor dag i deres familie.

Klik på opslaget nedenfor og se billederne inde fra Kancellihuset:

Og billederne er allerede blevet virkelig godt modtaget af danskerne, der i det hele taget er meget begejstrede for det meste på en helt igennem vel gennemført kongelig konfirmationsdag i Fredensborg.

Læs mere om: