Søndag, 16. maj 2021 — af Ulrik Ulriksen

Sød detalje: Galant Christian fik dronningen til at smile lidt ekstra

Prins Christian og dronning Margrethe
Prins Christian og dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
For dronning Margrethe var det en stor oplevelse at se sit barnebarn prins Christian være i centrum til sin konfirmation på Fredensborg Slot.

Prins Christian var i centrum til sin konfirmation på Fredensborg Slot, og efter den kirkelige højtidelighed, kom konfirmanden sammen med dronning Margrethe og sine forældre og søskende ud til den ventende presse for at lade sig fotografere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stor dag for Christian og dronning Margrethe

For dronning Margrethe var det naturligvis en stor oplevelse at se sit barnebarn prins Christian føle sig så godt tilpas på sin store dag, og hun smilede endda lidt ekstra, da prins Christian galant gav hende en støttende hånd på vej ned af Fredensborg Slots havetrappe og hen til fotografer og journalister.

Prins Christian tog kærligt dronningens hånd for at hjælpe hende, og dronningen kvitterede med et smil til både Christian og alle andre, der så på.

Prins Christian og dronning Margrethe
Prins Christian og dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul

Dronningen poserede med Christian

Herefter poserede Margrethe med konfirmanden og resten af kronprinsfamilien, hvorefter dronningen gik tilbage til Havesalen på Fredensborg Slot, mens kronprinsfamilien blev stående.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden