Onsdag, 28. oktober 2020 - af Trine Larsen

Aldrig sket før: Kongeligt job-tilbud til dig

Prinsesse Marie. 

Prinsesse Marie. 

Foto: Martin Høien
Så er chancen der for at få et job med royalt tilsnit. På Schackenborg Slot søger man nemlig folk, der vil være med til at sikre julestemningen. Læs artiklen herunder, om det royale jobtilbud.

Inden Schackenborg Slot 14. november åbner for juleudstillingen Jul på Schackenborg - Kongelig Jul, er der brug for hjælpende, kreative hænder.

Så drømmer du om at arbejde i et kongeligt miljø, så er chancen der måske nu. Det er Schackenborg Fondens administrerende direktør, Trine Jepsen, der i et jobopslag på Instagram efterlyser frivillige, kreative mennesker, som vil hjælpe med at få den store udstilling på skinner.

Udstillingen Jul på Schackenborg - Kongelig Jul bliver en udstilling med masser af blomsterkunst, lavet af blomstermanden Johnny Haugaard, der pynter slottet op, så besøgende kan gå på opdagelse i de kongelige juletraditioner i et smukt, julepyntet slot.

Som gæst på udstillingen vil det blive muligt at opleve pynt og effekter, samt fortællinger fra de kongeliges jul, se dronning Margrethes decoupager og blive klogere på f.eks prins Joachim og prinsesse Maries juletraditioner.

Men først skal slottet gøres klar til åbningen 14. november, og det mangler man på Schackenborg frivillige folk med kreative evner til. 

- Vi glæder os vildt til at komme i gang med at pynte og gøre klar. Mundbind, visir, håndsprit er klar - vi holder afstand og passer godt på os selv og hinanden, skriver Schackenborg Fondens direktør Trine Jepsen i jobopslaget, hvor interesserede kan melde sig på telefon 42752258.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden