Prins Joachim i Danmark: Efterår på Schackenborg

Prinsesse Marie og prins Joachim med prins Henrik og prinsesse Athena

Prinsesse Marie og prins Joachim med prins Henrik og prinsesse Athena

Foto: Hanne Juul
Prins Joachim, prinsesse Marie og deres to yngste børn, Henrik og Athena, holder lige nu efterårsferie på Schackenborg, hvor de alle sammen holder så meget af at være. Især lige nu, hvor Corona-restriktionerne i Paris, hvor de ellers bor, er strenge og omfattende.

Prins Joachim og prinsesse Marie har nydt et par ugers efterårsferie i Danmark. 

Prinseparret og deres to børn, prins Henrik, 11 og prinsesse Athena, 8, er hjemme i Danmark fra Paris og opholder sig på Schackenborg.

Det bekræfter kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby overfor BILLED-BLADET.

- Det er rigtigt, at prinsen, prinsessen og deres to yngste har holdt efterårsferie på Schackenborg, men ellers er opholdet helt privat, siger Lene Balleby, der derfor ikke har nogen kommentarer til, hvor længe prinsen og prinsessen vil opholde sig i Danmark.

Når prins Joachim og prinsesse Marie har valgt at holde efterårsferie i Danmark med deres to børn, og hunden Cherie, er det fordi netop Schackenborg og den omkringliggende skønne natur er et velkendt og yndet åndehul for hele familien. Alle elsker at opholde sig på Schackenborg, og det er et kærkomment pusterum for familien, der til dagligt lever under yderst vanskelige og strenge Corona-restriktioner i Frankrig.

I Paris er mundbind overalt i det offentlige rum, påbudt, ligesom der i nogen tid har været indført totalt udgangsforbud mellem kl. 21 om aftenen og seks om morgenen.

Prins Joachim, der ellers er begyndt i sin nye stilling som forsvarsattaché ved ambassaden i Paris, har længe arbejdet hjemmefra og dét kan prinsen også indtil videre gøre fra Danmark.

Ifølge Billed-Bladets oplysninger er prinsen og prinsessen dog på vej tilbage til Paris, måske med et ophold nogle dage i København på vejen.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Her vil prinseparret og deres børn måske få mulighed for at mødes med prinsens to ældte sønner, prins Felix og prins Nikolai, ligesom dronningen måske også får besøg.

Det er nemlig første gang siden prins Joachim blev ramt af en blodprop i hjernen og opereret, at han har fysisk har haft mulighed for at være sammen med sin familie. Prinsen blev syg og indlagt 24. juli og kun hans bror, kronprins Frederik har været på besøg grundet Corona-restriktioner.

Men nu er prins Joachim hjemme i Danmark, og derfor benytter han formentlig lejligheden til at se sine nærmeste, inden turen igen går til Paris.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden