28. apr. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Aldrig sket før: Kronprinsesse Mary flytter grænserne i kongehuset

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
For kronprinsesse Mary har det været vigtigt at kommunikere direkte til danskerne om de vigtige temaer, som hun har været med til at sætte fokus på med sit besøg til Bangladesh. Kronprinsessen har under rejsen kommunikeret på en helt ny måde.

Kronprinsesse Mary har netop overstået tre arbejdsdage i Bangladesh med fuld fokus på klimaforandringer, naturbaserede løsninger og biodiversitet.

På besøgets sidste dag lavede Mary en afsluttende optagelse til sin videodagbog.

Den kan opleves på kongehusets Instagramprofil og Facebook.

Kronprinsesse Mary kommunikerer direkte

Med den meget personlige videodagbog har kronprinsessen flyttet grænserne for den måde, kongelige kommunikerer på.

Og det er ret genialt, hvad kronprinsessen har leveret på sin krævende og yderst interessante arbejdsrejse til Bangladesh.

Vi kommer helt tæt på

Kronprinsessen har selv filmet med sin mobiltelefon, og dermed kommer man altså som modtager helt tæt på kronprinsessen og bliver fanget af de ord og de budskaber, der leveres på en meget personlig og uhøjtidelig måde.

Første gang

Det er en effektiv og nærværende måde at fortælle os alle sammen om det, kronprinsessen og den danske delegation har oplevet i Dhaka, Cox’s Bazar og Sundarban i Bangladesh.

Det er samtidig første gang, at kronprinsesse Mary kommunikerer på denne måde via kongehusets Facebook og Instagram på en af sine mange arbejdsrejser, og ingen andre medlemmer af kongehuset har på denne måde tidligere ført en videodagbog.

Læs mere om: