14. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Alexandra og Michael klar til skøn sommer: Benedikte er altid velkommen

Prinsesse Alexandra og grev Michael
Prinsesse Alexandra og grev Michael
Foto: Gregers Overvad
Der sker en hel masse i denne tid på Egeskov Slot, hvor prinsesse Alexandra og grev Michael har gang i mange spændende projekter og samtidig kan se frem til en god sommer.

Der sker i denne meget spændende på Egeskov Slot, hvor grev Michael og prinsesse Alexandra for nylig var med til åbne det nye Camping Outdoor Museum.

Nu venter en tid med knap så mange restriktioner samt mere sol og varme.

Prinsesse Alexandra ser frem til sin og Michaels private sommer med deres seks sammenbragte børn samt besøg fra Alexandras mor, prinsesse Benedikte.

Prinsesse Alexandra glæder sig

– Som alle andre venter vi jo bare på, at vi får coronaen overstået, og at vi kan komme ud at se venner igen og holde en fest måske på et eller andet tidspunkt. Så vi tager det næsten uge for uge og ser, hvad der sker. Men for øjeblikket er vi indstillet på, at det er hjemme, vi er på ferie, kommer det fra Alexandra, der altid nyder at have sin mor, prinsesse Benedikte, på besøg på Egeskov Slot.

Prinsesse Benedikte
Prinsesse Benedikte
Foto: Hanne Juul

Kommer jævnligt

– Prinsesse Benedikte kommer naturligvis også. Hun er en gæst hos os jævnligt. Hver tredje uge eller weekend, fortæller prinsesse Alexandra og suppleres af grev Michael, som elsker at få besøg af sin svigermor.

Svigermor er velkommen

– Jeg er så heldig, at jeg har fået en skøn svigermor. Hun er så hjertelig velkommen. Hun er min gudmor, og jeg har kendt hende altid, så det er rimelig ukompliceret, kommer det fra greven, der helt sikkert også ser frem til at vise prinsesse Benedikte det nye Camping Outdoor Museum.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de ny billeder af og læse helt nyt interview med grev Michael og prinsesse Alexandra på Egeskov Slot, og så er der nyt om prins Christians konfirmation i morgen i Fredensborg Slotskirke.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb19-forsider_1.jpg

Læs mere om: