25. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Alle elsker sejt look: Frederik er det flotteste mandfolk i Danmark

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Henning Bagger/Ritzau/Scanpix
Forleden var kronprins Frederik af sted på en helt speciel sejlads i farvandet nord for Skagen. Kronprinsen trak i svømmedress og hoppede i vandet.

Kronprins Frederik var forleden på vandet med mærkningsbåden ”Haraldur”, og en times sejlads nord for Skagen hoppede Frederik i vandet iført sin Scubapro-våddragt og med frømandsbriller på.

Kronprins Frederik måtte hjælpe en tun

Kronprinsen hjalp til med at mærke de mange tun i forbindelse med mærkningsprojektet, som er afgørende for at forstå tunens tilbagekomst til Danmark.

Og undervejs hoppede kronprinsen altså i vandet for at hjælpe en tun med at finde balancen efter at være blevet mærket.

Kronprins Frederik er en flot fyr

På kongehusets Instagram- og Facebook-profil er der lagt billeder op med Frederik på den særlige opgave, og rigtig mange danskere er vildt begejstrede for projektet og for kronprins Frederiks look i svømmedresset.

- Verdens sejeste kronprins, lyder det i en kommentar, mens et par andre Frederik-fans skriver ”så sej en kronprins” og ”kæmpe respekt, kan vores kronprins blive mere cool”.

Han er sgu da smålækker

Og så er der bestemt også meget fokus på kronprinsens udseende i den stramtsiddende Scubabpro-våddragt model shorty.

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Henning Bagger/Ritzau/Scanpix

- Han er sgu da smålækker ham der, skriver en glad fan, mens flere andre følger i kølvandet med kommentarer som ”stadig en flot frømand, ham Frede”, ”Danmark har den skønneste, flotteste, - menneskeligste kronprins” og ”vores kronprins er simpelthen det mest sexede mandfolk i Danmark”.

Læs mere om: