Alle jubler: Mary har takket ja

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Kaspar Wenstrup
Der er noget at glæde sig til, når kronprinsesse Mary tager ordet og henvender sig til et kæmpe publikum.

Kronprinsesse Mary skal holde tale ved Copenhagen Pride Week, som er Danmarks største årligt tilbagevendende menneskerettigheds-begivenhed.

Kronprinsesse Mary får hovedrolle

- Kronprinsesse Mary har takket ja til at være en af hovedtalerne under Copenhagen Pride Week, meddeles det fra arrangørerne, som sammen med rigtig mange andre danskere jubler over den royale opbakning.

 - Kronprinsessen har ved flere lejligheder vist sin opbakning til LGBTI+ miljøet og talt for lige rettigheder for alle. Det er et stærkt signal, som viser, at i Danmark er vi forenede  - fra høj til lav i vores samfund - i bestræbelsen på at alle skal være trygge og vide, at de er skattede medlemmer af vores samfund, udtaler forperson Lars Henriksen og fortsætter.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

- Det manifesterer sig også i, at kronprinsessen har sagt ja til at være protektor for WorldPride og EuroGames, som afholdes i København i 2021. Kronprinsessen tager en aktiv interesse i vores arbejde med eventen og vi er meget glade for hendes støtte, lyder det fra Lars Henriksen.

Internationalt hit

Ved den internationale Global Pride-begivenhed, som blev afviklet digitalt den 27. juni, var kronprinsesse Mary også en af hovedtalerne, og i den forbindelse inviterede hun alle til København i sin rolle som protektor for WorldPride og EuroGames.

Marys tale på den store scene var en kæmpe succes, og nu gentager kronprinsessen succes’en til Copenhagen Pride Week.

Kæmpeshow i København

Copenhagen Pride Week 2020 finder sted fra den 17.-23. august.

I løbet af ugen afvikles 100 events fra Rådhuspladsen, og lørdag den 22. august sendes den digitale parade samt det store tv-show, som udsendes i samarbejde med TV2 Lorry.

Koncerten bliver samtidig den første i Danmark, som afvikles i den helt nye Extended Reality teknologi.

Mary på scenen

Kronprinsesse Marys tale kan opleves i forbindelse med det store show lørdag aften den 22. august kl. 19.45 – 21.45, hvor en lang række danske LGBTI+ artister optræder.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden