Alt om prinsesse Alexandras eventyrlige brudekjole

Foto: Martin Høien
Da prinsesse Alexandra sagde ja til sin greve fra Egeskov Slot, var prinsessen iført en eventyrlig brudekjole, som både var romantisk, klassisk og meget moderne.

Der lød et gisp fra de omkringstående, da prinsesse Alexandra af Berleburg trådte ud af bilen foran kirken i Svendborg, hvor hun skulle giftes med sin greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille.

Prinsesse Alexandras eventyrlige kjole

For brudekjolen var helt unik og i et spændende stof, der gav et udtryk af at være både romantisk, klassisk og moderne - og ja, sexet.

For selvom kjolen havde underkjole af blush-farvet silke, rund udskæring i halsen og korte ærmer, så var den transparent i sit udtryk, og passede så fint til prinsessens egen klassiske skønhed.

Foto: Martin Høien

Kjolen er da også designet af én af nutidens mest hotte designere, Cecilie Bahnsen, der for et par år siden fik overrakt Kronprinsparrets Stjenedryspris - en opmærksomhed, der aldrig går stille af og som bestemt er en stor anerkendelse for dem, der modtager priserne.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Blonde, tyl og et lille slæb

Således havde kronprins Frederiks kusine, prinsesse Alexandra altså også fået øjnene op for designeren, som blev valgt til at stå for den fantastiske brudekjole.

Brudekjolen blev lavet af schweizisk couture-blonde på tyl med et lille slæb bagtil, hvor brudekjolen øverst var bundet med små sløjfer og klædte prinsessen helt fantastisk.

Foto: Martin Høien

Se endnu flere dejlige billeder fra den eventyrlige dag og læs om brylluppet i BILLED-BLADET nummer 21, der er på gaden nu.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden