23. mar. 2022
Af Marianne Singer

Alt om stilen: Top-elegant kronprinsesse Mary til prisfest

Kronprinsesse Mary så utrolig chik ud, da hun var med til at kåre de unge vindere i i en stor landsdækkende mediekonkurrence.

Kronprinsesse Mary havde helt styr på stilen, da hun som formand for Mary Fonden tirsdag eftermiddag var med til at kåre vinderen af den store landsdækkende mediekonkurrence under et arrangement i Politikens Hus i det indre København.

Se de flotte detaljer og læs alt om kronprinsesse Marys toptjekkede stil i galleriet øverst i artiklen

Unge talenter

Det er folkeskoleelever fra landets 6.-10. klasser, der i efteråret har haft mulighed for at prøve kræfter med at styre en nyhedsredaktion, researche, skrive artikler og layoute deres egen avis til Mediekonkurrencen 2021.

Mediekonkurrencen har til formål at give eleverne viden om mediebranchen ved at lade dem udgive aviser og nyhedssites.

Vigtigt tema

Temaet for konkurrencen var "Mod forandrer verden", og vinderklasserne blev udvalgt for at have behandlet emnet gennem originale vinkler, god formidling og et flot visuelt udtryk.

Inden eleverne fik overrakt medaljer for deres produktioner, holdt kronprinsessen tale og lykønskede vinderklasserne.

Årets vindere var 7.b fra Tjørnegårdsskolen, Rudolf Steiner-skolen Vidar Skolen i Gentofte , 6.b fra Brørupskolen, 8.b fra Melby Skole, 7.c fra Hareskov Skole og 8.c fra Nørre Boulevard Skolen.

Også kronprinsesse Mette-Marit er vild med den sweater, som kronprinsesse Mary bar under arrangementet, som du kan se her:

Læs mere om: